PresentkortPresentkort


Presentkort till våra båtutbildningar i Stockholm & Göteborg


Att ge bort ett presentkort till en av våra kurser är en uppskattad present till någon man bryr sig mycket om. Den som får presenten kan själv välja ett datum som passar. Och du får ett fint presentkort att ge bort.

Bor du i anslutning till Stockholm kan vi oftast ordna så att du har presentkortet i din hand samma dag - när du är ute i sista minuten.

Välj ut den kurs typ som du tror passar och ge din vän, antingen hela kursen eller ett bidrag till kursen. Notera ditt namn och adress, mail och telefon samt berätta namnet på den person som ska få presentkortet.

Vi skickar presentkortet till dig som betalat, om du inte anger annat i meddelanderutan.

Vi erbjuder ett brett utbud från Förarintyg till Ångmaskinist. Du kan till exempel utbilda dig till en bättre och säkrare båtförare, så att familjen känner sig trygg i framfarten bland grynnor och skär. Men även lära dig köra på ett bränsleekonomiskt sätt, utan att det går långsammare.

Många är de som får blodad tand under sin tid på Beckholmen när de går någon av våra fritids utbildningar, för att gå vidare till att bli både Fartygsbefäl samt Maskinbefäl. När det steget är klart är det inte långt kvar till att bli RIB-förare på något av stans RIB-charter firmor. Handhavande av Snabba Fartyg heter den kursen, en av våra roligaste kurser med mycket båtpraktik i hög fart.

Att ge bort ett presentkort är kärlek både till din skeppare samt kärlek till din båt. Hos oss på Sjöskolan kan du börja som nybörjare, en landkrabba, för att komma ut som en sjöbjörn.

Det går också utmärkt att boka en av våra professionella instruktörer som privatlärare, för bara en person som just en privatlärare eller varför inte en utbildning för hela familjen.

Det är viktigt att alla känner sig delaktiga ombord. Det är också viktigt att den som normalt är ansvarig ombord känner att det finns någon som kan ta över, skulle olyckan vara framme.

Det finns också möjlighet att uppfylla din son eller dotters högsta önskan, att jobba på ett kryssningsskepp i Västindien! Grundkravet för detta är Basic Safety, en mycket gedigen 5-dagars säkerhetsutbildning som bland annat innehåller övningar med rökdykning, livflotte, torrdräkter samt sjukvård. Biljetten in till kryssningsskeppen. En upplevelse för livet!

Om du köper ett bokpaket till en kurs och vill att vi skickar det till dig så att du själv kan ge bort det, så tillkommer en portoavgift på 130 kr. Likaså om du vill att vi skickar det direkt till mottagaren. Ange detta i så fall i meddelanderutan!

Våra presentkort har en giltighetstid på 12 månader.

Kontakta oss gärna om du har specialönskemål - vi svarar snabbt på mail och finns också tillgängliga på telefon.
maila: info@sjoskolan.se eller ring oss på tel: 08-661 09 09.

Lär mer om våra utbildningar här.

 


Beställ ditt presentkort här


Presentkort 250 kr
Presentkort 500 kr
Presentkort 1.000 kr
Presentkort 2.000 kr
Presentkort kursavgift förarintyg 2.295 kr
Presentkort kursavgift kustskeppare 2.495 kr
Presentkort Fartygsbefäl kl VIII 9.900 kr
Presentkort bokpaket förarintyg 540 kr

Du kan också välja valfritt belopp.

Betalningsinformation

Faktura mailas till den e-post adress som anges ovan.
Sjöskolan på Beckholmen
115 21 Stockholm
TELEFON: 08-661 09 09
031-762 09 09
E-POST: info@sjoskolan.se

© Copyright 2018 Sjöskolan
Sajt producerad av Piliz MflVi stödjer


Top