...

Båtutbildning privatlektioner

Pris:

5 800 kr inkl. moms

5 472 kr exkl. moms

Båtutbildning- privatlektioner ger dig skräddarsydda lektioner efter just ditt behov

Har du svårt att vara ledig på de tider som vi har kurser? Föredrar du att ha en egen lärare? Vill du gå kurs med bara din familj? Eller vill du inte gå en speciell kurs, utan bara få kunskap inom ett specifikt område?

Vi kan erbjuda privatutbildning på nästan alla våra kurser. Du har en egen lärare såväl för teori som praktik. Vi kommer gärna till dig och har utbildning ombord på din egen båt! Eller du kommer till oss och vi använder vår båt. Gemensamt kommer vi fram till tider som passar just dig eller er, och utbildningstakten bestämmer du.

Kanske du bara vill ha hjälp att hantera din egen båt, utan att ta något särskilt intyg, – många blir förvånade över hur mycket man hinner med på bara en eftermiddag! Och du kan öva på precis det du vill.

De första 5 timmarna kostar 5.800 kr, inom ett område som vi kan nå med 30 minuters bilkörning från Stockholms eller Göteborgs centrum. Önskar du fler timmar debiteras 850 kr per timme. Har du inte tillgång till egen båt tillkommer kostnad för båt samt bränsle.
Vi ser att ni är 3, max 4 personer, för att detta skall bli en bra dag för alla som deltager.
Ovan priser inkl. moms.

Ring oss gärna, eller maila!
Berätta vad du önskar dig, så hittar vi en lösning tillsammans. Du bestämmer innehåll!

Lärare på denna kursen

Tom
Tom Törngård
Uppvuxen om sommrarna på en ö i Tjust skärgård ….det...
Anna
Anna Sandgren
Min kärlek till vatten, vind och vågor föddes när jag...
Tina
Tinta Nystedt
Uppvuxen med skärgårds- och kappsegling. Tävlat på elitnivå med allt...
Maja Gutell
Maja Gutell
På sjön trivs jag som bäst! Det är även ute...
Linda
Linda Eckardt
Min första seglats skedde då jag var minde än en...
Isabel
Isabel Carlson
Nästan varje sommar sedan jag föddes har jag tillbringat på...

Pris:

5 800 kr inkl. moms

5 472 kr exkl. moms

(2 kundrecensioner)

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här