...

Facklitteratur Handhavande av Snabba Fartyg

Pris:

254 kr inkl. moms

240 kr exkl. moms

Facklitteratur Handhavande av Snabba Fartyg, högfartsnavigation

Detta är kursboken vi använder på vår 4-dagars kurs i högfartsnavigation. Även kallad HSF. Kursboken innehåller all den teori vi går igenom under dag 1 samt 2, men mest kör vi båt på kursen. I kursboken kan du läsa om navigationstekniken GKSF, som står för Girpunkt, Kurs, Styrmärke, Farligheter. Men också om båthantering, regelverk, körteknik, radar med mera.

HSF-kursen är ett krav för dig som avser köra båt med en toppfart över 35 knop i yrkesmässig trafik. Inte bara RIB-charter utan även taxibåtar, hantverksbåtar med flera.

Välj till portoavgift när du gör din beställning så skickar vi hem boken till dig.
Föredrar du kan du istället hämta boken på Beckholmen – ring oss så bestämmer vi tid!

Lärare på denna kursen

Pris:

254 kr inkl. moms

240 kr exkl. moms

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här