...

Manöverintyg för högfartsbåt

Pris:

5 800 kr inkl. moms

4 640 kr exkl. moms

Manöverintyg för högfartsbåt, bli en säkrare motorbåtsförare

Det här är en kurs för dig som vill lära dig manövrera snabba mindre motorbåtar. Vi tar för givet att du har Förarintyg, och kan grunderna i navigation, även om det inte är ett absolut förhandskrav. Kursen är på sammanlagt sex timmars teori och nio timmars praktik. Du får köra mycket och i liten grupp med max 6 deltagare totalt, och pröva att hantera olika situationer till sjöss.

Praktikbåten är en Arronet 27 ci som går i 35 knop och utrustad med powertrim och trimplan.

Om du är intresserad av att gå den här utbildningen och känner några till som vill, hör gärna av dig till oss så återkommer vi med förslag på tid och pris. Manövrering i både högfart samt lågfart. Så att du klarar både att hantera din planande båt i vågor och trafik, samt lägga till i hemmahamnen utan problem. Maila oss på info@sjoskolan.se

Lärare på denna kursen

Tom
Tom Törngård
Uppvuxen om sommrarna på en ö i Tjust skärgård ….det...
Gerhard Chronholm instruktör Sjöskolan på Beckholmen
Gerhard Chronholm
Jag började segla när pappa köpte båt till familjen, då...

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här