...

NautiCamp Stocksund

Pris:

5 495 kr inkl. moms

5 184 kr exkl. moms

Dags för Sjökolans roliga dagsläger – NautiCamp i Stocksund

NautiCamp Stocksund lägret där du får hänga med oss i fem dagar där vi hittar på alla möjliga kul saker. Bland annat får du lära dig manövrering, tilläggning, knopar, segling, och navigering. Men det roliga slutar inte där, vi åker även ut på vraksafari, tränar man över bord samt åker på en längre tur i skärgården där vi grillar och badar.

Vi börjar alltid med lite grundläggande båtteori, för att sedan snabbt dra ut med båtarna och träna på allt värdefullt vi lärt oss. Efter lägret kommer du ha en jättebra grund för att kunna åka ut i skärgården, kanske till och med bättre än föräldrarna. Det är alltid kul när vi träffar deltagare ute på sjön som använder kunskapen de har lärt sig hos Sjöskolan.

NautiCamp är perfekt för barn som är nybörjare på sjön och vill lära sig hantera en motorbåt samt visa föräldrarna runt i vår skärgård. Det är förstås också ett lärorikt läger för de som har kunskaper sedan innan och vill finslipa sina färdigheter.

Luncherna och fikat under lägret ingår och maten brukar alltid vara uppskattad. Det serveras i vanlig ordning något nytt och spännande varje dag, där vi alltid har anpassningar för allergier mm. Ett riktigt sommarläger är ingenting utan glass och vattenlekar, så när vi är ute och utforskar brukar vi alltid stanna för att köpa glass och något att dricka. Under lägret får du även åka ring och tub bakom båtarna.

NautiCamp-instruktörerna ser jättemycket fram emot att få umgås med dig i sommar, och lovar att göra det till ett läger du kommer minnas för livet. Vi anpassar oss alltid efter dina önskemål och förmågor, så att alla får en så bra upplevelse som möjligt.

Kurspris

 • Kursavgift: 5 495 SEK inkl 6% moms
  Lunch och fika ingår, meddela oss om eventuell specialkost i god tid.

Kursinnehåll

 • Båtens delar
 • Tilläggningar
 • Knopar
 • Åka ring och tub bakom motorbåt
 • Testa jollesegling, 2-krona
 • Navigation och utflykter
 • Glass
 • Bad
 • Lekar

Förkunskaper

8-13 år gammal.

Schema

Kursen pågår från kl. 09 till 16 varje dag. Sista dagen bjuder vi in alla föräldrar till gemensam avslutning klockan 1530 i Stocksund.

Lokal

Vi delar lokaler med vår samarbetspartner Marina läroverket i Stocksund. Adressen är Stockholmsvägen 34, gott om fri parkering finns (glöm inte p-skiva).

SL trafikerar Roslagsbanan till Stocksund, tunnelbanans röda linje till Danderyds sjukhus, eller buss 601 (mot Svalnäs) till hållplats Sjöstigen. Välkommen!

Lärare på denna kursen

Pris:

5 495 kr inkl. moms

5 184 kr exkl. moms

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.