...

Övningssjökort Förarintyg

Pris:

111 kr inkl. moms

105 kr exkl. moms

Övningssjökort för Förarintyg är kortet du behöver för att genomföra Förarintygskursen. Det är också samma sjökort du behöver för att genomföra examen. Observera att det finns två kort. Ett för Ostkusten, samt ett för Västkusten. Bägge korten har tryck på bägge sidor, det är alltså ett sjökort per sida på övningssjökorten.
För ostkusten är det sjökort 616 Nynäshamn – Dalarö, samt 6163 Dalarö. På samma sida som Dalarö är även sidorna 21 och 26 från Båtsportkortet.
För västkusten är det sjökort 913 Marstrand – Göteborg – Tistlarna, samt 9313 Vinga – Göteborg. På samma sida som Vinga – Göteborg finns även sidorna 40 sam t42 från Båtsportkortet.

Observera att detta är övningssjökort som ej går att använda för navigation. Ej heller kan du använda Sjökort 913 eller 616 om du skall skriva examen eller gå kursen, då dessa kan skilja sig från övningssjökorten.

Lärare på denna kursen

Pris:

111 kr inkl. moms

105 kr exkl. moms

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här