...

Porto L, få kurslitteraturen hemskickad

Pris:

145 kr inkl. moms

116 kr exkl. moms

Porto L – Få kurslitteraturen hemskickad

 

Sjöskolan rekommenderar alla elever att beställa hem kurslitteraturen innan kursstart. Gör tillvalet porto när du gör din beställning så skickar vi materialet till dig.

Tillåt ca 1 veckas leveranstid från det att du beställer till att du har materialet i din brevlåda. Vi skickar materialet i stora blå madrasserade kuvert, vilket ofta betyder att du får en avi för att hämta kuvertet hos närmsta postombud.

Avgiften gäller för porto inom Sverige.

Lärare på denna kursen

Pris:

145 kr inkl. moms

116 kr exkl. moms

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.