Presentkort

Presentkort till våra båtutbildningar

Att ge bort ett presentkort till en av våra kurser är en uppskattad present till någon man bryr sig mycket om. Den som får presenten kan själv välja ett datum som passar. Och du får ett fint presentkort att ge bort. Vi kan oftast ordna så att du har presentkortet i din hand samma dag – när du är ute i sista minuten. Välj ut den kurstyp som du tror passar och ge din vän, antingen hela kursen eller ett bidrag till kursen. Notera ditt namn och adress, mail och telefon samt berätta namnet på den person som ska få presentkortet. Vi skickar presentkortet till dig som betalat, om du inte anger annat i meddelanderutan. Vi erbjuder ett brett utbud från Förarintyg till Ångmaskinist. Du kan till exempel utbilda dig till en bättre och säkrare båtförare, så att familjen känner sig trygg i framfarten bland grynnor och skär. Men även lära dig köra på ett bränsleekonomiskt sätt, utan att det går långsammare. Notera våra rabatter vi erbjuder där om du bokar Kustskepparintyget samtidigt med Förarintyget så får du 395 kr i rabatt. Eller att kvinnor kan medtaga en väninna utan extra kostnad när du bokar Kustskepparintyg. Mer om våra bokningsvillkor samt rabatter hittar du här https://sjoskolan.se/bokningsvillkor/ Många är de som får blodad tand under sin tid på Beckholmen eller ombord på Pråmen i Göteborg när de går någon av våra fritids utbildningar, för att gå vidare till att bli både Fartygsbefäl samt Maskinbefäl. När det steget är klart är det inte långt kvar till att bli RIB-förare på något av stans RIB-charter firmor. Handhavande av Snabba Fartyg heter den kursen, en av våra roligaste kurser med mycket båtpraktik i hög fart.

Att ge bort ett presentkort är kärlek både till din skeppare samt kärlek till din båt. Hos oss på Sjöskolan kan du börja som nybörjare, en landkrabba, för att komma ut som en sjöbjörn.

Det går också utmärkt att boka en av våra professionella instruktörer som privatlärare, för bara en person som just en privatlärare eller varför inte en utbildning för hela familjen. Det är viktigt att alla känner sig delaktiga ombord. Det är också viktigt att den som normalt är ansvarig ombord känner att det finns någon som kan ta över, skulle olyckan vara framme. Det finns också möjlighet att uppfylla din son eller dotters högsta önskan, att jobba på ett kryssningsskepp i Västindien! Grundkravet för detta är Basic Safety, en mycket gedigen 5-dagars säkerhetsutbildning som bland annat innehåller övningar med rökdykning, livflotte, torrdräkter samt sjukvård. Biljetten in till kryssningsskeppen. En upplevelse för livet! Om du köper ett bokpaket till en kurs och vill att vi skickar det till dig så att du själv kan ge bort det, så tillkommer en portoavgift på 145 kr. Likaså om du vill att vi skickar det direkt till mottagaren. Ange detta i så fall i meddelanderutan! Betalning sker via faktura, som skickas till beställarens mailadress som anges i nedan formulär. Våra presentkort har en giltighetstid på 12 månader.

Beställ ditt presentkort här:

Beställ ditt presentkort via formuläret här intill, eller kontakta oss gärna om du har specialönskemål – vi svarar snabbt på mail och finns också tillgängliga på telefon. Maila: info@sjoskolan.se eller ring oss på tel: 08-661 09 09 så tar vi hand om din presentkortsbeställning!    
Visa mer

Presentkort

Välj en kurs du vill ge bort.
Vill du inte ge bort en kurs kan du välja ett belopp.

Hittar du inte ditt alternativ så mailar du oss på info@sjoskolan.se med dina önskemål.

Kontaktformulär