Facklitteratur Förarintyg

Kurslitteratur och arbetsmaterial Förarintyg

Kurslitteratur till Förarintygskursen

Här kan du som elev på Sjöskolan göra din beställning av kurslitteratur till din Förarintygskurs. I paketet ingår förutom kursboken Båtkörkortet även övningssjökort, transportör, passare samt nautisk linjal.

Kursboken fungerar även till nästa kurs, Kustskepparintyget, men du behöver ett nytt övningssjökort till den kursen.

Önskar du kurslitteraturen hemskickad innan kursstart väljer du det tillvalet efter du klickat på “boka plats”. Därefter fyller du dina faktureringsuppgifter, är du tidigare kund loggar du enkelt in och får dina tidigare uppgifter förifyllda. Om inte finns böckerna i kurslokalen till dig på kursstartsdagen.

Vi skickar normalt böckerna inom 5 vardagar. Vi rekommenderar inte att du väljer att få böckerna hemskickade om det är bara 1 vecka kvar till kursstart, risken är då att det inte hinner fram i tid innan kursstart.

Du kan också hämta böckerna på Sjöskolan – ring oss i så fall och gör upp en tid när vi är på plats.
Böckerna hämtas på:
Hus 526 Beckholmen
Sweden
+46 8-661 09 09
info@sjoskolan.se

Betalning sker via faktura som mailas till den adress du anger vid beställning.
30 betaldagar räknat från beställningen är genomförd.

Fraktkostnad 145 kr inkl moms, om du väljer att få materialet hemskickat.
Totalpris inkl. frakt 740 kr.

Du har 14 dagars öppet köp.
Returer skall returneras i sin obrutna originalförpackning. Du står för eventuellt returporto.
Har du redan betalat din beställning återbetalas pengarna inom 5 vardagar.

595 kr inkl. moms