...

Tilläggnings- och manöverteknik Stocksund

Pris:

2 195 kr inkl. moms

2 071 kr exkl. moms

Tilläggnings- och manöverteknik Stocksund – förbättra din båthantering

Tilläggnings- och manövreringsteknik Stocksund är en fyra timmar intensiv båtutbildning som är skapad för att ge snabb och praktisk kunskap om kritiska aspekter av båthantering. Genom att fokusera på manövrering, tilläggning, förtöjning, och losskastning strävar vi efter att utrusta våra deltagare med de grundläggande färdigheterna som krävs för en säker och smidig båtresa.

Denna hands on-utbildning levereras av våra kunniga instruktörer som vill ge dig en perfekt utbildning för att slipa på körtekniken, oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren sjöfarare. Under utbildningen fokuserar vi på praktiken, där du får möjlighet att öva på manövrering i olika situationer för att förbättra dina färdigheter i förtöjning och tilläggning. Instruktörerna delar med sig av experttips och tekniker för att hantera olika hamnar, båtplatser och områden man kan stöta på.

Förutom att erbjuda en snabb inblick i de grundläggande färdigheterna för båthantering, strävar vi också efter att skapa en trygg och stödjande miljö där du känner dig bekväm att ställa frågor för att lära dig genom praktisk erfarenhet. Vår målsättning är att göra varje session givande och inspirerande, vilket gör att du kan känna dig självsäker och kompetent när du beger dig ut på vattnet.

Den korta och koncentrerade aspekten av Tilläggnings- och manövreringsteknik gör den idealisk för de som smidigt vill förvärva eller förbättra sina kunskaper utan att offra kvaliteten på utbildningen. Vi ger gärna tips och visar olika tekniker anpassat för din hamn och dit du planerar att resa.

För att få en liknande utbildning i din egen båt där vi skräddarsyr momenten till precis vad du önskar, så rekommenderar vi vår privatutbildning. Då får du välja helt själv vad vi ska öva på, och göra det på ditt sätt, i din takt.

 

Kurspris:

  • Kursavgift: 2 195 SEK inkl 6% moms.

Kursinnehåll:

  • Knopar
  • Serpentinkörning i bana, även backning
  • Tilläggning längs brygga, med ända och spring
  • Tilläggning mellan y-bommar, vända på liten yta
  • Ankring i naturhamn

Examination

Ingen examination i denna kurs.

Förkunskaper

Inga

Schema

Kursen pågår från kl. 09 till 13, alternativt 14-18. Vi börjar med en kort teoretisk genomgång och ger oss därefter ut med vår skolbåt.

Lokal

Vi delar lokaler med vår samarbetspartner Marina läroverket i Stocksund. Adressen är Stockholmsvägen 34, gott om fri parkering (glöm inte p-skiva) finns.

SL trafikerar Roslagsbanan till Stocksund, tunnelbanans röda linje till Danderyds sjukhus, eller buss 601 (mot Svalnäs) till hållplats Sjöstigen. Välkommen!

Lärare på denna kursen

Pris:

2 195 kr inkl. moms

2 071 kr exkl. moms

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här