...

NautiCamp Second Base Stocksund

Pris:

6 495 kr inkl. moms

6 127 kr exkl. moms

NautiCamp Second Base i Stocksund – nu uppgraderar vi nivån!

NautiCamp Second Base Stocksund är ett fortsättningsläger för tidigare NautiCamp-deltagare där vi ökar svårighetsgraden och slipar våra kunskaper ännu mer. Innehållet är nära ett Förarintyg, och du kommer verkligen ha bra förutsättningar för sjön efter lägret. Vi anpassar alltid grupperna på lägret utifrån tidigare kunskaper och erfarenheter, för att alla ska få samma möjligheter att utvecklas.

Vi börjar med lite svårare navigation från vad du lärde dig tidigare på NautiCamp, därefter testar vi våra kunskaper ute på vattnet som vanligt. Vi åker ut med våra motorbåtar och övar lite djupare på navigationen. Vi kör också hinderbanor där man verkligen får maximera sitt fokus och bli riktigt duktig på körtekniken. Naturligtvis ska vi också leka lite, vi åker ut med våra snabbare rib-båtar där du får känna på en riktig fart-upplevelse, nästan som att vara med i en actionfilm.

Men motorbåt är inte det enda vi sysslar med på NautiCamp – Second Base, du får också testa på att segla Sophia, vår Scampi 30 segelbåt. Det blir en uppgradering från NautiCamp då vi seglar 2-krona. Självklart ska vi också äta lite mat och fika under lägret som ingår i priset. Maten varierar och det erbjuds alltid något nytt varje dag.

Mot slutet av lägret har vi vår efterlängtade övernattning på Ägnö, dag 4-5. Då åker vi på en längre tur och har det underbart ute i Stockholms skärgård. Framför lägerbrasan myser vi till det så mycket som möjligt för att verkligen ge dig ett perfekt minne från sommarlovet. Många nya vänskaper bildas, och fina minnen behålls, det är just därför vi är stolta att kalla NautiCamp för Sjöskolans roligaste läger.

Kurspris

  • Kursavgift: 6 495 SEK inkl 6% moms.
    Lunch och fika ingår, meddela oss om eventuell specialkost i god tid. Dag 4-5 övernattar vi på Ägnö i Stockholms skärgård, även övernattningen med middag och frukost ingår.

Kursinnehåll

  • Svårare navigation
  • Hinderbanor
  • Åka snabb RIB-båt
  • Vraksafari
  • Testa på att segla stor båt, Scampi 30
  • Utflykt med övernattning i skärgården

Förkunskaper

För dig som gått NautiCamp några gånger tidigare.

Schema

Kursen pågår från kl. 09 till 16 varje dag, med övernattning i skärgården dag 4-5. Sista dagen bjuder vi in alla föräldrar till gemensam avslutning klockan 1530 i Stocksund.

Lokal

Vi delar lokaler med vår samarbetspartner Marina läroverket i Stocksund. Adressen är Stockholmsvägen 34, gott om fri parkering finns (glöm inte p-skiva).

SL trafikerar Roslagsbanan till Stocksund, tunnelbanans röda linje till Danderyds sjukhus, eller buss 601 (mot Svalnäs) till hållplats Sjöstigen. Välkommen!

Lärare på denna kursen

Pris:

6 495 kr inkl. moms

6 127 kr exkl. moms

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här