...

Master of Yachts Unlimited 200 T

Pris:

Master of Yachts Unlimited 200 T, för dig som längtar efter en fri horisont med stjärnklar himmel

Sjöskolan på Beckholmen är partner school till IYT, International Yacht Training Worldwide. Det betyder att vi i egen regi gör Master of Yachts Limited och Unlimited.

Ett certifikat för Master of Yachts Unlimited ger dig rätt att kommersiellt köra eller segla en båt på 200 T för en längre överfärd, t.ex. över Atlanten.

IYT, International World Training »

Utbildningens innehåll

Unlimited-utbildningen handlar mycket om att lära sig himlakroppsnavigation med sextanten samt Passage Planning. Utbildningen består av 6 dagar teori som avslutas med en skriftlig examen.

IYT’s Master of Yachts Unlimited certifikat visar att du är behörig att föra sin kommersiella båt på obegränsade farvatten, till exempel Atlanten.

Notera att endast deltagande inte garanterar att du får Unlimited-certifikatet. Utöver 100% närvaro krävs godkänt i kursens alla delar samt skrivningar och praktikdelar.

Språk
Utbildningen sker delvis på engelska, den internationella sjöfartens språk. Engelsk ordlista med marina termer kommer att sändas ut i god tid innan kursstart.

Förhandskrav
Godkänt resultat på Master of Yachts Limited.
1 överfärd om minst 500M, utom sikt av land. Alternativt 2 st. 250M överseglingar, utom sikt av land.

Innan kursstart behöver vi kopia på ditt Limited certifikat, Security Awareness Training for all Seafarers, pass samt Basic Safety Training intyg.

ICC logo

Lärare på denna kursen

Gerhard Chronholm instruktör Sjöskolan på Beckholmen
Gerhard Chronholm
Jag började segla när pappa köpte båt till familjen, då...

På Sjöskolan fokuserar vi alltid på våra 3 ”P”. 

Det betyder att allt vi gör genomsyras av ProfessionelltPraktisk samt Personligt. Sjöskolans alla instruktörer är Professionellt verksamma inom det yrken de föreläser om. Bunkerbåt, seglingscharter, RIB-charter, sjuksyster, brandmän är några av de yrken våra instruktörer har när de inte föreläser hos Sjöskolan.

Även teoretiska kurser har Praktiska moment, så mycket och ofta det är möjligt. Även när kursschemat inte kräver det, vi på Sjöskolan anser att det blir lättare att förstå en maskin om man också får prova att skruva isär den, t.ex.

Vi ser alltid individen i vårt klassrum och anpassar undervisningen Personligt så att alla förstår, samtidigt som alla skall känna det positivt utmanade oavsett förkunskaper.

Om du vill ge bort denna kursen som presentkort så klicka här